Antti-Matti Kankaanhuhta

LC Kiikoinen
s. 07. 06. 1939 Kiikoinen
k. 19. 08. 2017 Sastamala / Kiikoinen

LC Kiikoisten perustajajäsen, maanviljelijä Antti-Matti Kankaanhuhta menehtyi kolmisen vuotta kestäneen syöpätaistelun uuvuttamana.

 

Antti-Matti oli esimerkillinen lion -aatteen edustaja. Hän osallistui aktiivisesti klubin toimintaan loppuun asti, ja oli useina vuosina 100% jäsen. Yli 55 -vuotisen lons -uran aikana hän hoiti lukuisia klubin tehtäviä. Erityisesti hän oli ahkera talkoolainen eri aktiviteeteissa ja osallistui miltei kaikkiin klubimme juhliin ja retkiin.

 

Tuntuu, että lions -periaatteet olivat sisäänrakennetut Antti-Mattiin. Jokapäiväisessäkin elämässä hän oli auttavainen, oikeudenmukainen, reilu ja vilpitön. Työnsä hän hoiti esimerkillisesti ja menestyksellisesti, ja osallistui kotitilansa hoitoon poikansa apuna elämänsä loppumetreille asti. Kunnostaan hän piti huolta hirvijahdissa, hiihtoladuilla ja Lapinreissuilla.

 

Olemme kiitollisia, että saimme olla Antti-Matin lion -tovereita. Häntä jäivät kaipaamaan puoliso Tuula, kaksi poikaa perheineen, sekä suuri joukko ystäviä.Suomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki
010 501 4500

Yhteystiedot