Aarto Tepponen

LC Raisio
s. 12.5.1936
k. 22.7.2017

LC Raision jäsen Aarto Tepponen syntyi Jokioisissa 12.5.1936. Puolisonsa kuoleman jälkeen Aarton voimat alkoivat hiipua, mutta kuolema tuli yllättäen 22.7.2017.

Aarto tuli mukaan Lions-toimintaan liittymällä LC Joutseno klubiin 1970. Turkuun muuton jälkeen Aarto siirtyi LC Aninkaisiin, jonka presidenttinä hän toimi 1978-79. Aarto oli aktiivinen leijona ja hän oli tärkeässä roolissa kehittämässä Turun silakkamarkkinat –aktiviteettia. LC Raision jäsenenä hän ehti olla kahden vuoden ajan.

Valmistumisensa jälkeen Turun kauppakorkeakoulusta Aarton työura alkoi Suomen Sokerin toimipisteessä Naantalissa, jossa Aarto pääsi kehittämään tietokonepohjaista laskutusohjelmaa juurikaskirjanpidon automatisointiprojektissa. Naantalista hän siirtyi Helsinkiin Suomen Sokerin pääkonttoriin ja sieltä Joutseno Pulpin palvelukseen ja edelleen Turkuun Turun Sanomien talousjohtajaksi, josta toimesta hän jäi eläkkeelle.

Aarto oli kiinnostunut talousasioista, kirjanpidosta, verotuksesta ja teki tilintarkastuksia useille yhdistyksille ja yrityksille. Valokuvaus ja myöhemmin videokuvaus oli Aartolle rakas harrastus. Tammelan huvila Hämeessä oli hänelle rakas paikka, ja siellä perhe viettikin pitkiä aikoja yhdessä.

Rehtiä, reilua ja seurallista Aartoa jäivät kaipaamaan poikien Jussin ja Mikon perheiden lisäksi muut sukulaiset ja laaja ystäväjoukko.

Aulis Lahti