Ensi kesän nuorisovaihtoa valmistellaan

Toivomme, että välttyisimme koronan toisesta aallosta kotimaassa ja ulkomailla ja voisimme järjestää nuorisoleirit jälleen kesällä 2021.

Uusi toimintakausi on alkanut ja olen iloinen, että YCED 2017-2020 Ari Lindell toimii mentorina, kun nyt aloitan jaksoni liiton nuorisovaihdon puheenjohtajana.

Kaikilla nuorilla, jotka olisivat osallistunut tämän vuoden leireihin, on etuoikeus kesän 2021 leireihin. Syksyn ja alkutalven aikana saamme nähdä, kuinka moni haluaa pitää paikkansa ja kuinka moni luopuu paikastaan ja antaa muille mahdollisuuden osallistua.

"Tämän vuoden leireihin valituilla on etuoikeus kesän 2021 leireihin."

Tänä kesänä, 2020, leirejä olisi pidetty C-, D-, F-, I-, ja L-piireissä. Nämä leirit on siirretty vuodelle 2021, niin että L-piirin leiri pidetään talvileirinä tammikuussa 2022 ja muut kesäleireinä 2021. Tämän lisäksi kesällä 2021 pidetään leiri M-piirissä.

Piirit, joissa järjestetään kesällä 2022 leirejä, voivat kaudella 2020-2021 aloittaa leirien suunnittelun, jotta saamme ajoissa tietoa ajankohdista ja paikoista. Piirit A, B, H ja K järjestävät leirejä vuonna2022. E-, G-, N-, ja O-piirit järjestävät leirejä 2023.

Toivon, että liiton kaikki klubit tiedottavat nuorten vaihto-ohjelmasta niin, että nuoret saavat tietoa mahdollisuudesta hakea paikkaa lions-nuorisovaihtoon.

Nuoret voivat olla yhteydessä piirien nuorisovastaavaan. Klubit voivat olla yhteydessä minuun tai piirin nuorisovastaavaan. Olemme käytettävissä, autamme, informoimme ja vastaamme kysymyksiinne.

Kun aloitatte piireissä leirien suunnittelun, voitte halutessanne olla yhteydessä minuun ja osallistun mielelläni suunnittelutilaisuuksiin.

Lions-terveisin ja vilkasta nuorisotoimintaa toivoen,

Tor-Erik Backström, YCED 2020-2023