LION 1/20: Soittajahaku kesälle 2020 on päättynyt

Orkester Nordenin vuoden 2020 soittajahaku oli avoinna 1.12.2019–20.1.2020. Hakemuksia saapui yhteensä 182 kappaletta, joista valitaan noin 70 hengen orkesteri tulevalle kesälle helmikuun aikana. Hakijoita oli tällä kertaa yhteensä 22 eri kansalaisuudesta.

Orkesteri kokoontuu jälleen Lahdessa ensi kesänä 23.7.–7.8.2020 kymmenen päivää kestävälle leirille ja leirin päätteeksi mahtavalle kiertueelle. Nostoina kesältä mainittakoon jo vahvistetut konsertit 3.8. Lahden Ristinkirkolla ja 6.8. Young Euro Classic -festivaaleilla Berliinissä Saksassa.

Leijonayhteistyötä kaivataan erityisesti Lahden Ristinkirkon konsertin tiimoilta lipunmyyntiin. Viime vuoden konsertti Lahden Sibeliustalolla oli monelle katsojalle unohtumaton elämys. Toivomme, että paikalliset lionsklubit myös tänä vuonna innostuvan ostamaan lippuja tulevaan konserttiin ja tukemalla näin tätä arvokasta työtä klassisen musiikin tulevien lahjakkuuksien parissa.

Olemme myös aktiivisesti etsimässä klassisesta musiikista innostunutta tahoa sponsoroimaan leiriläisten T-paitojen ja nuottikassien hankintaan. Pieni lahjoitus tuo lahjoittajalle hyvän mielen ja näkyvyyttä paidoissa ja kasseissa.

Orkester Norden toimistolla olemme valmiina tulevaan kesään!

Henna Keihäs

Kuva: Natalie Hussi

Lue lisää tästä ja monesta muusta mielenkiintoista aiheesta LION-lehdestä 1/20, joka ilmestyy 13.2.2020.