Sydäniskureita on hankittu jo sata

Kansanedustaja Ilkka Kanerva testasi sydäniskurin toimintaa kampanjan avajaistilaisuudessa 12.3.2019

LC Littoinen teki reilu vuosi sitten Suomen Lions-liitolle aloitteen hankkeesta, jonka tavoitteena on sydäniskureiden eli defibrillaattoreiden määrän lisääminen Suomessa.

 

Vuosikokous hyväksyi ponnen, ja nyt jokainen klubi voi hankkia edulliseen yhteishankintahintaan sydäniskurin omalle toiminta-alueelleen, hyväksi näkemäänsä kohteeseen.

 

Sydäniskureita on hankittu jo sata. Yhden laitteen tarjoushinta on 790 € + ALV 24 %, jolloin hinta on 976,90 €. (Normaali OVH on 1150 € + ALV 24 %, yht. 1426,00 €). Tarjoushinta sisältää sydäniskurin toimituksen sekä käyttökoulutuksen laitteen luovutuksen yhteydessä.

 

Tilaava klubi lähettää yhteys- ja laskutustietonsa sekä kappalemäärän osoitteeseen . Laitteiden tilauksia ja myös lisätilauksia on mahdollista tehdä koko vuoden 2019 ajan. Aktiviteetin taustatukena ja suojelijana toimii kansanedustaja Ilkka Kanerva.

 

Tehkää hyvä teko hankkimalla sydäniskuri. 

 

Tämän vuoden lionien hyväntekijäksi valittiin lion Rauno Mikkola lionsklubi Littoisista. Mikkola on suurella sydämellä käynnistänyt valtakunnallisen sydäniskurikampanjan. Aikaa ja vaivaa säästämättä hän on pyyteettömästi ja päättäväisesti ajanut tärkeää asiaa eteenpäin.


Sydäniskurikampanjan tavoitteena on saada Suomeen noin tuhat uutta sydäniskuria. Kampanja on yksi Suomen suurimmista lionien humanitäärisistä kampanjoista, jolla on valtava mahdollisuus inhimillisen elämän turvaamiseksi.Suomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

Yhteystiedot