Lionstyö sydänten hyväksi jatkuu 2020

Suomalaisten leijonien kampanja sydäniskurien hankinnasta klubien toiminta-alueille käynnistyi ensimmäisellä tilauksella tammikuun 2019 alussa. Nyt tilauksia on tehty jo lähes 200.

Sydäniskurikampanja on merkitykseltään yksi suurimmista suomalaisten leijonien yh-teisaktiviteeteista. Klubien lahjoittamat sydäniskurit ovat osa yhteistä hyvää, josta hyöty-vät kaikki äkillisen sydänpysähdyksen kohteiksi joutuvat. Omalta osaltamme me leijonat olemme tälläkin aktiviteetilla mukana valtiovallan aloittamassa Suomi toimii -kampanjassa.  

Kaikissa sydäniskureita koskevissa käytännön asioissa pyydämme ottamaan yhteyttä laitetoimittajaan Rescue Training House Oy:n toimitusjohtaja Harri Karleniukseen, 040 748 0886 tai .  Lisätietoa halutessasi hän kertoo sinulle lisää kampanjan laitteesta HeartSine Samaritan 350, tai yleensäkin turvallisuusväli-neistä.  

Laitetoimittajan ilmoituksen mukaan kampanjan sydäniskurin hinta on muun muassa raaka-aineissa tapahtuneen kustannusten nousun vuoksi nyt 1 041,60 € (alv.24%) ja 840,00 € (alv.0%).
 
Kampanja on yksi Suomen suurimmista lionien humanitäärisistä kampanjoista, josta hyötyy koko suomalainen yhteiskunta. Kampanjan suojelijaksi on lupautunut ministeri, kansanedustaja Ilkka Kanerva.

Muistathan, että .

- Me palvelemme -


Sydäniskuritoimikunta

Rauno Mikkola 
PDG, toimikunnan puheenjohtaja
LC Littoinen

Risto Paukku 
PDG, toimikunnan jäsen
LC Mietoinen

Markku Patrikainen 
DC, Tiedotus (A-piiri), 
toimikunnan jäsen


2019-11-22_defi_-_tilauslomake_4.pdfSuomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

Yhteystiedot