Lionstyö sydänten hyväksi jatkuu 2020

Suomalaisten leijonien kampanja sydäniskurien hankinnasta klubien toiminta-alueille käynnistyi ensimmäisellä tilauksella tammikuun 2019 alussa.
Kampanjassa tilattujen laitteiden määrä on jo noin 150 kappaletta. Edullisen sopimushinnan, 979,60 € (sis. alv) edellyttämä vähimmäismäärä on jo toimitettu. Kampanja jatkuu.

Uusi toimintatapa

Sydäniskuritoimikunta on sopinut laitetoimittajan, Rescue Training House Oy:n toimitusjohtaja Harri Karleniuksen (040 748 0886) kanssa tilaus/toimitus vaiheen nopeuttamiseksi siitä, että klubit lähettävät laitetilauksensa suoraan laitetoimittajan sähköpostiosoitteeseen . Tilausvaiheessa klubi voi keskustella laitetoimittajan kanssa muun muassa laitteen mukana haluttavista lisätarvikkeista kuten kaapista.

Toimikunta kiittää kaikkia kampanjassa mukana olevia klubeja hienosta työstä oman toiminta-alueensa hyväksi ja toivoo, että jokainen suomalainen lionsklubi tekee päätöksen kampanjaan osallistumisesta ja sydäniskurien hankkimisesta. Tavoitteena on, että jokainen klubi rahoittaisi vähintään yhden laitteen hankinnan, jolloin maahamme saataisiin hankittua lähes 1 000 sydäniskuria lisää.

Kampanja on yksi Suomen suurimmista lionien humanitäärisistä kampanjoista, josta hyötyy koko suomalainen yhteiskunta. Kampanjan suojelijaksi on lupautunut ministeri, kansanedustaja Ilkka Kanerva.

Muistathan, että .

- Me palvelemme -