Kampanja kannustaa lapsia hiihtämään

Suomen Lions-liiton ja Suomen Hiihtoliiton yhteistyö lasten ja nuorten hiihtoharrastuksen lisäämiseksi jatkuu talvella 2021. 

Yhteistyö on alkanut jo talvella 2020. Yhteisen kampanjan tavoitteena on järjestää Lasten Leijonahiihdot koulujen hiihtolomien aikaan, jolloin 4–12-vuotiaat lapset voivat kokeilla hiihtoa. 

Tänä talvena kampanjan tavoitteena on saada toteutettua yli 100 tapahtumaa. Lumettomissa olosuhteissa tarjolla on vaihtoehtoinen ohjelma, jota parhaillaan valmistellaan.

Koko perheen tapahtumassa on lapsille tarjolla tekniikkarata ja hiihtokilpailu. Hiihtoliitto on tuottanut tapahtuman toteutuskonseptin ja ohjeistukset helpottamaan tapahtuman järjestämistä.  Klubeilla on kuitenkin mahdollisuus räätälöidä oman näköisensä tapahtuma. 

Alustavasti alueelliset ajankohdat ovat pääsääntöisesti hiihtolomien aikaan. Etelä-Suomessa hiihtolomaviikko on viikolla 8, Keski-Suomessa viikolla 9 ja Pohjois-Suomessa viikolla 10. Järjestävät lionsklubit voivat kuitenkin päättää halutessaan paremman ajankohdan.

 

Suunnittele oma tapahtumasi 

Paikalliset lionsklubit vastaavat hiihtopäivän kustannuksista ja järjestelyistä, hiihtoseurat opetuksesta ja välineistä.

 

Tapahtumien suunnittelu, päätökset ja järjestelyt on nyt mahdollista tehdä hyvissä ajoin. Samoin kannattaa sopia tapahtumien käytännön toteutuksesta muun muassa paikallisen hiihtoseuran kanssa. 

 

Kampanjassa on mukana noin 800 hiihtoseuraa ja lähes 900 lionsklubia.

 

ja ilmoittaudu mukaan klubisi kanssa järjestämään alueellasi omannäköisenne Lasten Leijonahiihdot.

 

 

Lisätietoja ja klubien ilmoittautumiset kampanjaan:
Lions-liitto: IPDG Erkki Lappi, 0400 557 136,
SHL: maastohiihdon lajipäällikkö Eero Hietanen,  040 502 0124,
Asiantuntija: Immo Kuutsa, 050 537 1902,

 

 

 

lasten_leijonahiihto_2021_kvn_280820.pptx Suomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

Yhteystiedot