Tule tukemaan pieniä potilaita

Suomen Lions-liitto, lionsklubit sekä Lastenklinikoiden Kummit tekevät yhdessä hyvää lasten syöpätautien hoidon, hoitomenetelmien ja tutkimuksen kehittämiseksi Suomessa. Lionstoiminnan 70-vuotisjuhlavuoden kunniaksi 2020 käynnistyneen huomattavan yhteistyön tavoitteena on kerätä tärkeään tarkoitukseen vähintään 70 000 €.

Lionsklubit voivat osallistua keräykseen pienten potilaiden puolesta juuri omalla tavallaan – esimerkiksi järjestämällä varainhankintatapahtuman ja lahjoittamalla kampanjaan haluamansa summan.

Lionit tekevät paljon varainhankintaa ja tätä kokemusta voitte hyödyntää tässäkin kampanjassa. Osana varainhankintaa voitte esimerkiksi:

• järjestää omia konsertteja tai lastentapahtumia
  • kerätä varoja perinteisellä lipaskeräyksellä
  • keksiä ja kehitellä jotakin ihan uutta
  • Ilmoita klubisi mukaan tekemään hyvää pienten potilaiden hyväksi!

Lionien keräystuoton tilittämiseen käytetään Lastenklinikoiden Kummien keräystiliä

Nordea FI21 1573 3000 1058 81

Kullakin alueella on oma viitenumeronsa, käytäthän tilittäessäsi aina näitä viitenumeroita:

• Turku (Piirit A ja M), viitenumero 1113899
  • Tampere (Piirit E, G ja F) viitenumero 1113912
  • Oulu (Piirit O, I ja L) viitenumero 1113886
  • Helsinki (Piirit N, B ja C) viitenumero 1113909
  • Kuopio (Piirit D, K ja H) viitenumero 1113873

Mene oman alueesi ilmoittautumislomakkeeseen ja ilmoita klubisi tapahtuma tai tempaus mukaan. Paluupostissa klubisi saa tapahtuman järjestämiseen tarvittavat tiedot.

Lisätietoa saat omana alueesi kummikampanjapäälliköltä.