AlfaTV:n ohjelma lionstoiminnasta liiton YouTube-kanavalla

Vuodenvaihteessa on hyvää aikaa katsoa AlfaTV:n Hyvän Päivä -ohjelmaa, jonka toisen tuotantokauden uusinnat käynnistyivät 7.12.

Lionstoiminnan historiaan ja nykypäivään luotaava 45 minuutin erikoislähetys lionstoiminnasta nähdään uusintana viikolla 4.

Ohjelmassa kuvataan lionstoiminnan historiaa, toimintaa ja  hyvän tekemistä esimerkiksi yhteisön kanssa yhteistyönä, paikallisten kylätapahtumien järjestäjänä sekä yksittäisten ihmisten auttamisena.

Myös viikolla 3 tulee uusinta jaksosta, jossa esiintyy Suomen Lions-liiton toiminnanjohtaja Maarit Kuikka.

Toisella tuotantokaudella on tuotettu mainos, joka on jo pyörinyt ensimmäisen esitysjakson ja toistojakso tulee kevään puolella. Mainos löytyy myös liiton YouTube-kanavalta .

45 minuutin erikoislähetyksen voit katsoa myös liiton YouTube-kanavalta