AlfaTV:llä lionstoiminta esillä

AlfaTV:n ja Suomen Lions-liiton  yhteistyösopimuksella on kevättalven aikana tuotettu ohjelmia, joiden jatko jää kuitenkin syksyyn koronaviruksen aiheuttamien
moninaisten toteuttamisongelmien vuoksi.

Ohjelmien esitysaikakin on muuttunut ennalta ilmoitetusta, nyt vielä jäljellä olevat ohjelmat nähdään lauantaisin noin kello 16.45 ja uusinnat maanantaina noin kello 17.45.

Lisäksi ohjelmat sijoitetaan mediaportaali Kansalaismediaan .

Jo toteutetut ohjelmat ovat pilottiohjelma 1.1.2020, jota voi käydä katsomassa osoitteessa  , ohjelmassa esiintyivät puheenjohtaja Aarne Kivioja ja toiminnanjohtaja Maarit Kuikka.
14.3. nähtiin uuden ohjelmapaketin aloitus, joka oli pääosin sama kuin tuo 1.1. esitetty.

21.3. ohjelmassa esille pääsivät  LC Konneveden jäsen, K-kauppias Kari Savolainen, sekä kunnanjohtaja Juha Jokisalo. Ohjelman toinen aihe oli Porocup, jonka toteuttaa LC Rovaniemi / Ounasvaara. Porocupia ohjelmassa esitteli porokisaidean isä Erkki Orre.

Ohjelman voi katsoa linkistä

28.3. ohjelmassa aiheena olivat LC Oulu/Sillat lahjoittama Hypokoira ja sen tuottama ilo, sekä Millaista on olla leijona Antti Forsell LC Helsinki/Finlandia miettein.
Ohjelman linkki

Jo tehtyjä ohjelmia on vielä näyttämättä, kolme.

11.4.2020 aiheena on Sri Lanka ja Heman tarina, niistä kertoo Markus Flaaming.

25.4.2020 käsitellään Lions Quest –ohjelmaa jo olemassa olevalla aineistolla.

Kevään viimeinen leijonaohjelma nähdään 9.5., siinä teemana on Lionien 70 palvelun vuotta, jossa esiintyy Maarit Kuikka ja taustalla pyörii uusi juhlavuoden esittelyvideo.