Katastrofiapua Indonesiaan

Sulawesin saarta kohtasi syyskuussa 2018 7.5 magnitudin maanjäristys, joka lietti alueen hienojakoisen maaperän tutisevaksi velliksi nielaisten tuhansia saarelaisia talon katoille paenneiden katsellessa avuttomina.

Heti perään tuli kolme metriä korkea tsunami, joka viimeisteli tuhon matalilla rannikkoalueilla, erityisesti pääkaupunki Palussa. Yli 100.000 ihmisen kerrotaan tarvitsevan hätäapua.

PIP Naresh Aggarwall ja IP Gudrun Yngvadottir päättivät 100.000 USD pika-avusta Palun lionien toimintaan. Siellä toimii LC Palu/Maleo ja koko Sulawesin saarella on yhteensä neljä klubia, jotka toimittivat kaikkensa menettäneille ruokaa, puhdasta vettä ja vaatteita.  Jälleenrakennus jatkuu vielä pitkään.

Tähänkin katastrofikeräykseen tehty avustus kerryttää klubin Kampanja100-saldoa ja samalla MJF-tiliä, kun ilmoittaa klubin nimen ja kansainvälisen numeron. Henkilökohtainen lahjoitus kartuttaa MJF-tiliäsi, kun ilmoitat oman kansainvälisen numerosi.

Lahjoitus onnistuu helpoimmin netin kautta (luottokortti tai PayPal) osoitteessa .  Valitse Hätäapurahasto. Kirjattuasi tarpeelliset tiedot (ml. klubin tai oma kansainvälinen jäsennumerosi) voit valita haluamasi huomionosoitukset, Lions Share-pinssin saa yksityinen lahjoittaja piirikoordinaattorilta. Jos haluat lahjoittaa nimenomaan Indonesiaan, tallenna saamasi kuitti ja lähetä se osoitteeseen ja mainitse saatteessa haluavasi avun menevän Indonesiaan.

Lisätiedot piirikoordinaattorilta tai allekirjoittaneelta

Heikki Hemmilä, pMJF