Kansainvälinen vuosikokous Las Vegasissa

Satavuotisjuhla jatkuu Las Vegasissa. Päätetään satavuotisjuhlakausi tyylikkäästi kun lionit astuvat lavalle  29.6.-3.7.2018 Las Vegasissa. Tulkaa lion- ja leojohtajien mukaan yli 100 maasta, kun he kokoontuvat tähän ainutlaatuiseen viihteen pääkaupunkiin juhlimaan palvelua ja ystävyyttä. Olkaa osa historiaa, kun juhlimme satavuotisjuhlamme kohokohtia ja katsomme kohti tulevaisuutta.  on nyt julkaistu.

Satavuotisjuhlan kohokohtia

• Uudet presidenttien videot julkaistu – Lionjohtajat kertovat palvelumme perinteistä uudessa . Katsokaa ne jo tänään!

• Onko klubinne toteuttanut ? – Kaikki klubit voivat toteuttaa  satavuotisjuhlakauden loppuun mennessä. Tämä on viimeinen mahdollisuus osallistua tähän historialliseen tapahtumaan! Varmistakaa, että projektista raportoidaan, jotta se otetaan mukaan lopullisiin lukuihin.

Satavuotisjuhlan apurahaohjelma päättyy
 ovat auttaneet lukemattomia moninkertais- ja yksittäispiirejä mainostamaan lionsklubeja erilaisten satavuotisjuhlaan liittyvien aktiviteettien kautta. Lataa  ja muista, että viimeinen hakupäivä on 31.3.2018.

Klubin_edustajalomake.pdf

Lue vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin valtakirjojen tarkistamisesta ja äänestämisestä.

FAQ.pdf

Päivitetty 31.1.2018