Tue Libanonia yhdessä LCIF:n kanssa

Tiistaina, 4.8. valtava räjähdys aiheutti suurta tuhoa Beirutissa, Libanonissa. Yli 300 000 libanonilaista on jäänyt kodittomiksi, tuhannet ovat loukkaantuneet, yli sadan ihmisen on todettu menehtyneen ja monia on vielä kadoksissa.

Kun näin suuri humanitaarinen kriisi tapahtuu, me lioneina olemme valmiina auttamaan. Meidän rinnallamme on Lions Clubs Internationalin säätiö (LCIF), meidän maailmanlaajuinen säätiömme.

LCIF tekee parhaillaan yhteistyötä Libanon lionien kanssa ja heille on myönnetty 10 000 US dollaria tukemaan välittömiin tarpeisiin vastaamista, jotta he voivat auttaa lapsia, perheitä ja yhteisöjä, jotka taistelevat jokapäiväisten tarpeiden täyttämiseksi ja pysyäkseen turvassa.

Te voitte auttaa. Teidän avokätinen lahjoituksenne LCIF:n hätäapurahastoon auttaa lisävarojen lähettämisessä Libanonin perheille.

Kiitos ystävällisyydestänne ja siitä, että tuette LCIF:ää, kun se auttaa ihmisten elämän uudelleenrakentamisessa.

Ystävällisin terveisin

Gudrun Yngvadottir
LCIF:n puheenjohtaja

M-piiri haastaa kaikki mukaan

M-piiri haastaa kaikki Suomen lionsklubit mukaan 5 euron jäsenkohtaisella panoksella avustamaan Beirutin räjähdysonnettomuuden uhreja. 4.8. Beirutin sataman varastossa tapahtuneen räjähdyksen seurauksena noin 150 henkilöä menetti henkensä, noin 5 000 henkilöä on loukkaantunut, joista osa hyvinkin vaikeasti ja noin 300 000 henkilön koti tuhoutui asuinkelvottomaksi. Avuntarve on suuri, kiireellinen ja se jatkuu useita vuosia.

Varat, jotka klubi maksaa suoraan tai oman piirinsä kautta LCIF:n katastrofitilille kerryttävät klubin Melvin Jones Fellow -saldoa, jota voidaan hyödyntää ansioituneiden jäsenten palkitsemiseen Melvin Jones Fellow -jäsenyydellä. Suorituksen yhteydessä tulee mainita klubin kansainvälinen jäsennumero ja nimi ja lisäksi oikeanlaisen kohdistamisen varmistamiseksi ”Beirut”. Tarkemmat maksuohjeet saa tarvittaessa piirin LCIF-koordinaattorilta.

Yhtenä mahdollisuutena on hyödyntää Suomen Lions-liiton 30.06.2023 asti voimassa olevaa rahankeräyslupaa RA/2020/183, jolloin varoja voidaan kerätä ulkopuolisilta lista- ja lipaskeräyksenä sekä pullonpalautuskuiteilla. Keräysluvan alla suurelta yleisöltä kerätyt varat on ehdottomasti tilitettävä liiton rahankeräystilille FI54 8000 1970 8298 84 jolloin viestikenttään merkitään klubin kansainvälisen jäsennumeron ja nimen lisäksi ”Beirut/keräyslupa”. Keräyslippaat ja niihin kiinnitettävät keräyslupatarrat ovat saatavissa piirin LCIF koordinaattorilta. Keräystapahtuman yhteydessä on selvästi tuotava julki, että kerättävien varojen käyttötarkoitus on auttaa Beirutin räjähdysonnettomuuden uhreja.

Huittisissa
10.08.2020