Suomen Lions-liitto aloitti katastrofikeräyksen

Australiassa pitkään jatkuneet maastopalot ovat aiheuttaneet valtavaa tuhoa sekä inhimillistä kärsimystä ja tilanne jatkuu.

Suomen Lions-liiton hallitus on päättänyt 20.1.2020. Alert-ryhmän suosituksesta antaa 20 000 US dollarin katastrofiavustuksen käytettäväksi liiton katastrofirahastosta Australian maastopalojen aiheuttamien inhimillisten kärsimysten ja tuhojen korjaamista varten. Lahjoitus tehdään LCIF:n katastrofitilin kautta.

Samalla käynnistetään maanlaajuinen katastrofikeräys Australian maastopalojen johdosta.  Klubien lahjoitukset liiton tilille täydentävät katastrofirahastoa.

Keräys voidaan toteuttaa voimassaolevien Poliisihallituksen (RA/2018/203) ja Ahvenanmaan maakuntahallinnon (ÅLR 2019/2581) luvilla, esimerkiksi pullokuittikeräyksellä, lipaskeräyksellä tai internetissä vetoamalla.

Yleisöltä ilman vastiketta kerättävien varojen tilinä on käytettävä Lions-liiton katastrofitiliä  FI54 8000 1970 8298 84, DABAFIHH. Kirjoita viestikenttään ”Australia” ja ”klubin nimi.” Muut kuin vastikkeettomasti yleisöltä kerätyt varat voi maksaa myös suoraan LCIF:lle osoitteessa . Kaikki lahjoitukset kerryttävät myös Melvin Jones Fellowship -saldoa.

ALERT-ryhmän puolesta

ID Heimo Potinkara, puheenjohtaja