Suomi 100 vuotta ja Lions 100 vuotta yhteistyössä

Olemme mukana Suomi 100-juhlavuodessa ja voimme yhteistyökumppanina käyttää Suomi 100 -tunnuksia sellaisten tapahtumien yhteydessä, jotka liittyvät Suomi 100 vuotta -juhliin. Punainen sulka -tapahtumat voivat esimerkiksi olla sellaisia, samoin 100-vuoisjuhlat, joissa juhlitaan niin Suomen kuin Lions-järjestön satavuotisia taipaleita.

Ota yhteyttä oman alueesi Suomi 100 -aluekoordinaattoriin ja kerro hankkeestanne tai juhlastanne sekä yhteyshenkilönne tiedot. Aluekoordinaattorit huolehtivat alueellisesta Suomi 100 -viestinnästä ja järjestävät mahdollisesti erilaisia tilaisuuksia hankkeiden toteuttajille.

Suomi 100 vuotta yhteistyöllä klubit ja piirit voivat saada lisää näkyvyyttä, tukea ja apua viestintäänsä  sekä tapahtuman järjestelyihin omassa maakunnassaan.

Aluekoordinaattorien yhteystiedot löytyvät täältä: http://suomifinland100.fi/info/

Media-linkin alta löydät Suomi 100-tunnukset eri tallennusmuodoissa. Käy tarkistamassa tunnusten oikea käyttötapa Suomi 100 -sivuston graafisista ohjeista.