Ilmoittaudu mukaan Europa Forumiin

Europa Forum Tallinnassa 2019 – ilmoittaudu jo nyt edullisesti.

Seuraava Lions-järjestön Europa Forum 2019 järjestetään Tallinnassa 4. - 6.10.2019.

Voit varata jo nyt paikkasi vuoden 2019 Europa Forumiin.

Suomalaisille lioneille ja puolisoille on nyt tarjolla kokonaispaketti hintaan  595 € ja puolisolta 545 €.

Ennakkomaksu 100 €/henkilö viikon sisällä. Loppulasku 31.3.2019 mennessä.

Europa Forumissa pääset tapaamaan virolaisia Lions-ystäviämme ja useilla kymmenillä klubeilla on ystävyysklubi Virossa, samoin kuin ystävyysklubeja Euroopan muissa maissa. Nyt on hyvä mahdollisuus tavata heitäkin.

Monet klubit suunnittelevat klubiretkeä ja mukaan voi pyytää lähiseudun klubeja tai Suomessa olevia ystävyysklubeja.

Tutustu Forumin ohjelmaan ja rekisteröidy osoitteessa    - sivusto on myös suomen kielellä.

maksuohje_europaforum2019.pdf

Lisätietoja antaa lion Tuomo Holopainen, 0400 677 293

Lions Club International on jaettu ns. "Perustuslaillisiin alueisiin" ja jokaisella näillä alueilla järjestetään vuosittain foorumi. Eurooppa on yksi näistä seitsemästä perustuslaillisesta alueesta. Europa Forumin tarkoituksena on tarjota avoin foorumi ideoiden, tiedon, keskinäisen ymmärryksen ja ystävyyden vaihdolle; edistää humanitaarista palvelutoimintaa, Lions Clubs Internationalin ohjelmia ja tavoitteita Euroopan monikulttuurisessa yhteiskunnassa.