Europa Forum 2019

Lokakuuss 2018 keskustelemassa yhteistyöstä liiton toimistolla. Kuvassa oikealta forumin sihteeri Madis Sinijärvi, ohjelmasta vastaava Märt Viileberg, forumin presidentti Kalle Elster, ID Heimo Potinkara, PID Jouko Ruissalo ja PCC Tuomo Holopainen.Europa Forum 2019 järjestetään Tallinnassa 4. – 6.10.2019.

Tutustu Forumin ohjelmaan ja rekisteröidy osoitteessa    - sivusto on myös suomeksi.

Lisätietoja antaa lion Tuomo Holopainen, 0400 677 293.

Lions Club International on jaettu ns. "Perustuslaillisiin alueisiin" ja jokaisella näillä alueilla järjestetään vuosittain foorumi. Eurooppa on yksi näistä seitsemästä perustuslaillisesta alueesta. Europa Forumin tarkoituksena on tarjota avoin foorumi ideoiden, tiedon, keskinäisen ymmärryksen ja ystävyyden vaihdolle; edistää humanitaarista palvelutoimintaa, Lions Clubs Internationalin ohjelmia ja tavoitteita Euroopan monikulttuurisessa yhteiskunnassa.