Arvat ja joulukortit

Osallistu autoarvontaan tai .
Lionsit järjestävät jälleen yhteisvoimin Anna tukesi nuorisolle – arpajaiset kaudella 2018 – 2019. Arvat jaetaan lionsklubeihin jäsenmäärään suhteutettuna ja myydään klubin leijonien avustamana edelleen. Arpojen myyntiaika on 1.8.2018 – 31.1.2019, joten ne ovat sopiva myyntituote syksyn ja alkutalven lionsaktiviteetteihin, lahjaksi klubivieraille sekä jouluiseen pukinkonttiin – kohderyhmä ja mahdollisuudet ovat koko Manner-Suomi. Arpajaisten tuotto käytetään Lions-nuorisotyöhön.

Osallistu autoarvontaan tai .
Osallistu autoarvontaan tai lunasta voittosi. (linkki)
lc_arpajaisesite_2018-2019.pdf

Lions-liiton joulukortit
Tutustu myös Lions-liiton joulukorttivalikoimaan 2018-2019.

Lions-joulukorteilla tuetaan lasten ja nuorten hyväksi tehtävää työtä. Klubeille jää puolet tuotosta paikallisen nuorisotyön tukemiseen. Loppuosa korttien tuotosta käytetään muun muassa nuorisovaihtoon, piirien nuorisoleireihin, leotoimintaan, Nuorten Areena -tapahtumaan, Orkester Nordenin ja muuhun NSR-toimintaan.

joulukorttiesitea4fi.pdf

joulukorttiesitea4swe.pdf