Talvisodan päättymisestä 75 vuotta

[20.3.2015]

LC Mäntsälä Mamsellit juhlistivat talvisodan päättymisen 75-vuotispäivää perjantaina 13.3.2015 llaskemalla seppele Sankarivainajien muistomerkille. Varsinainen juhla järjestettiin sunnuntaina 15.3.2015 jumalanpalveluksen jälkeen Seurakuntakeskuksessa. Juhlan kunniavieraina olivat sotiemme veteraanit ja heidän puolisot.

LC Mäntsälä Mamsellit olivat lupautuneet kustantamaan juhlakahvit vieraille. Mäntsälän Martat valmistivat ja tarjoilivat juhlan tarjottavat.Vieraat saivat istua kauniisti katettujen pöytien ääreen. Kahvitarjoitun jälkeen nautittiin musiikkiesityksistä ja kuultiin juhlapuhe, jossa elettiin uudelleen Talvisodan aikaa niin Mäntsälässä kuin koko Suomessa. Juhla päättyi seisaaltaan laulettuun Maamme - lauluun.

LC Mäntsälä Mamsellit saivat apurahaa Kiitos veteraanit projektin puitteissa.