Leijona puisto 20 vuotta

Puiston kyltti kiillotettiin, Leijona- patsas putsattiin, vanhat laitteetja puistonpenkit kunnostettiinja maalattiin, pensaita seka istutuksia raivailtiin - tietysti Leijona- pilke silmakulmassa!

Leijjona leikkipuisto rakennettiin Huittisiin Kievarinkatu 7:ään 1997. Puisto sijaitsee Huittisten seurakunnalta LC Huittisille vuokraamalla maa-alueella.

Juhlavuoden kunniaksi puistoon hankittiin kaksi uutta leikkilaitetta – jousitraktori ja kaivinlaite. Puiston vanhat laitteet sekä kiintät penkit kunnostettiin ja maalattiin uudelleen. Vanha, lahonnut puinen turva-aita purettiin kokonaan ja tilalle rakennettiin uusi. Puiston istutuksia ja reuna-aidan ympäristöä raivattiin ja siistiin talkoilla.

LC Huittinen vastasi leikkilaitteiden hankinnoista ja ylläpidosta. Huittisten kaupunki leikkaa nurmikon ja huolehtii roskakorien tyhjennyksestä. Leikkipuistoalue ja sen laitteet ovat kaikkien kaupunkilaisten käytössä.