Adressien suunnittelukilpailu

Arne Ritari –säätiö on päättänyt uudistaa adressipaketissa olevia kuva-aiheita. Nykyinen paketti sisältää viisi eri kuva-aihetta. Suunnittelukilpailun tavoitteena on löytää yhdestä kahteen uutta kuvaa adressipakettiin.

Säätiön hallitus julistaa Lioneille ja heidän puolisoilleen suunnittelukilpailun uusista adressien välilehdistä. Kilpailuehdotusten tulee olla värillisiä ja kooltaan A4. Kuvan tulee olla vähintään 14 xc17,5 cm, sivulle on jäätävä riittävästi tilaa tekstille.   Ehdotuksen tekijällä tulee olla tekijänoikeudet tekemäänsä kuvaan. Adressin perusrakenne säilyy entisellään eli pakettiin kuuluvat viisi eri kuva-aihetta ja kannet, jotka säilyvät entisellään.

Ehdotukset tulee toimittaa 15.2.2018 mennessä Arne Ritari –säätiön varapuheenjohtajalle Erkki Iso-Markulle, osoite - Päiviöntie 7, 35990 Kolho tai sähköpostilla erkki. A4 tulosteena tai sähköisesti pdf-formaatissa.

Aarne Ritari –säätiön hallitus valitsee maaliskuun kokouksessa parhaaksi katsomansa ehdotukset, jotka ovat nähtävillä säätiön internetsivuilla. Jäsenillä on mahdollisuus äänestää parhaaksi katsomaansa ehdotusta huhtikuun loppuun saakka. Äänestys toteutetaan nettiäänestyksenä.

Aarne Ritari –säätiön hallitus valitsee toukokuun kokouksessa äänestyksen perusteella lunastettavat työt. Suunnittelukilpailun voittaja/voittajat palkitaan vuosikokouksessa kesäkuussa Oulussa. Jokaisesta lunastettavasta työstä maksetaan 1.000 euroa klubille, josta lunastettavan työn lion tai hänen puolisonsa on jäsenenä. Lunastettavien töiden julkaisuoikeus jää Arne Ritari –säätiölle pysyvästi.