Tervoon inva- ja kalastuslaituri

Klubin 50-vuotisjuhlavuoden pääaktiviteettina LC Tervon joukkue on rakentanut jykevän laiturin upeisiin kansallisvesimaisemiin. Laiturin suunnittelusta on vastannut lion Timo Korhonen ja päävastuullisena rakentamisessa toimi lion Väinö Tikkanen. Talkootunteja kertyi satoja. Laiturihankkeeseen saatiin avustusta myös AR-säätiöltä.

Laiturin avajaisjuhlaa vietettiin aurinkoisissa ja iloisissa tunnelmissa heinäkuussa. Klubin presidentti Heikki Kiiski luovutti laiturin kuntalaisten ja matkailijoiden virkistyskäyttöön. Kunnan puolesta laiturin vastaanotti kunnanhallituksen pj. Erkki Pääkkönen. Kansa viihtyi, rantakala kahvin ja nisun kera maistui. Lionien aikaansaannosta kiiteltiin. Lasten ensimmäinen onkikisakin onnistui. Pienet kalastajat saivat kokea elämyksiä siimojen kiristyessä. Juhlatunnelmia jatkettiin illan hämyssä kesätansseissa Kekkolan lavalla.

Teksti - Timo Särkelä Kuvat - Jukka Hiltunen

Rohkeimmat innostuivat tanssahtelemaan klubin bändin tahdittaessa
Rohkeimmat innostuivat tanssahtelemaan klubin bänd...