Vuosikokous 2021 Turku

Turussa kohtaat aina jotain uutta. Vuoden 2016 vuosikokoukseen toimme sähköisen äänestyksen ja elektroniset kokouspassit. Vuonna 2021 on vuorossa koko tapahtuman muuttaminen konkreettisesti mobiiliksi.

Silja Linen 212 metrinen M/S Galaxy vie osallistujat Turun satamasta 12.6.2021 aikaisin aamulla maailman kauneimpaan saaristoon.

Laiva lähtee jo ennen aamuyhdeksää, joka on syytä huomioida Turkuun saapumisessa.

Itse kokous on ohitse Ahvenanmaalle saapumiseen mennessä. Maarianhaminassa on mahdollisuus siirtyä takaisin Turkuun lähtevään laivaan, mikäli olet osallistumassa vain kokoukseen. Galaxyn jatkaessa matkaa keskitytään kuuluisaan merelliseen ja runsaaseen lounaaseen sekä pienryhmien kokoontumisiin.

Iltaa kohden alkaa valmistautuminen juhlintaan. Luvassa on tietenkin muun muassa palkitsemisia, esiintymisiä ja puheita.

Tukholmaan saavutaan alkuillasta ja lyhyen pysähdyksen jälkeen alkaa paluumatka jälleen Ahvenanmaan kautta Turkuun. Ympyrän sukeutuessa kello on Suomessa 7.00, jolloin juhlinta viimeistään on lopetettava.

Kokouksen ilmoittautuminen ja kotisivut avautuvat helmikuun alussa osoitteessa . Sieltä löydät vielä tarkempia tietoja kaikkiin tapahtumaan liittyviin yksityiskohtiin. Ilmoittautuminen päättyy maaliskuun loppuun mennessä. Klubien kokoukseen osallistujat olisi siis hyvä olla tiedossa maaliskuun aikana.

Suomen Lions-liiton 68. vuosikokouksen päätoimikunta toivottaa kaikki tervetulleiksi.