Vuosikokous 2021

Ilmoittautuminen Suomen Lions-liiton 68. vuosikokoukseen on alkanut.

Webinaarina Turusta 12.6.2021 toteutettavaan kokoukseen ilmoitetaan liiton ilmoittautumijärjestelmän kautta vain klubien äänioikeutetut edustajat ja DG:t sekä PDG:t.

Tarkemmat ohjeet ja ilmoittautumisiin mukaan liitettävä valtakirja löytyvät kokouksen sivuilta:

Ilmoittautuminen päättyy 7.6.2021 klo 24.00.

**

Suomen Lions-liiton 68. vuosikokous vaihtuu etäkokoukseksi. Koronatilanteen vuoksi on päätetty, että Turunkin kokous toteutetaan etäyhteyksillä 12.6.2021.

Malli on käytännössä sama kuin edellisessä kokouksessa Seinäjoella. Puheenjohtajien lisäksi kokouksen sihteeri ja muutama tukihenkilö muodostavat ”hermokeskuksen”, joka kokoontuu Turkuun vielä avoinna olevaan paikkaan, josta tapahtuma välitetään webinaarin muodossa muille osallistujille.

Ilmoittautuminen avautuu maaliskuun loppuun mennessä liiton ilmoittautumisjärjestelmässä. Tarkka ajankohta ohjeistuksineen tullaan julkaisemaan lähiaikoina avautuvilla kotisivuilla ja liiton kotisivuilla.

Varsinaisen kokouksen lisäksi suunnitteilla on mahdollisuuksien mukaan järjestää muutakin mielenkiintoista virtuaalista kuultavaa ja nähtävää, joten kannattaa seurata kokouksen kotisivuilta tilanteen kehittymistä.

Niille, jotka keräävät muistoja kokouksista on tarjolla tietenkin perinteiset pinssit ja pöytäviirit. Niitä on mahdollista tilata verkkokaupasta, johon löytyy pääsy myös kokouksen kotisivuilta. Pöytäviirit toimitetaan toimitusmyyntinä siten, että ne tilataan valmistajalta, kun näyttää siltä, että lopullinen määrä on selvillä.

Järjestelyt jatkuvat tilanteen edellyttämällä tavalla liiton kokoamalla työryhmällä yhteistyössä alkuperäisen päätoimikunnan kanssa.

Toivomme edelleen runsaasti osanottajia tapahtumaan joka puolelta Suomea.

"Suunnitteilla on järjestää varsinaisen kokouksen lisäksi muutakin mielenkiintoista virtuaalista kuultavaa ja nähtävää."

Markku Patrikainen, päätoimikunta, tiedotus

**

Vuosikokouksen järjestelytoimikunta on päättänyt 26.1.2021 pitämässään kokouksessa ehdottaa Suomen Lions-liiton hallitukselle, että koronan vuoksi vallitsevasta tilanteesta ja tilanteen kehittymisen mahdottomasta ennakoitavuudesta johtuen kokousta ei toteuteta alkuperäisen suunnitelman mukaisesti laivakokouksena, vaan etäkokouksena.

Liiton hallituksen seuraava kokous 18.2. käsittelee asiaa ja tekee päätöksen, josta ilmoitetaan liiton kotisivuilla.

Yleisen kiinnostuksen ollessa varsin huomattava suunniteltua laivakokousta kohtaan, innostui järjestelytoimikuntaa ilmoittamaan liiton hallitukselle kiinnostuksestaan hakea vuoden 2024 kokouksen järjestelyoikeuksia jo hyvin pitkälle valmistellulla konseptilla.

Tiedoksi myös, että vuoden 2021 kokouksen pinssejä on sattuneesta syystä runsaasti tarjolla A-piirin sivuilta löytyvässä verkkokaupassa. Kannattaa tilata vaikka koko klubille kerralla.

Verkkokauppaan tarvitaan käyttäjätunnukset: Galaxy2021 / 2021Galaxy.

Suomen Lions-liiton 68. vuosikokous

Järjestelytoimikunta

**

Turussa kohtaat aina jotain uutta. Vuoden 2016 vuosikokoukseen toimme sähköisen äänestyksen ja elektroniset kokouspassit. Vuonna 2021 on vuorossa koko tapahtuman muuttaminen konkreettisesti mobiiliksi.

Silja Linen 212 metrinen M/S Galaxy vie osallistujat Turun satamasta 12.6.2021 aikaisin aamulla maailman kauneimpaan saaristoon.

Laiva lähtee jo ennen aamuyhdeksää, joka on syytä huomioida Turkuun saapumisessa.

Itse kokous on ohitse Ahvenanmaalle saapumiseen mennessä. Maarianhaminassa on mahdollisuus siirtyä takaisin Turkuun lähtevään laivaan, mikäli olet osallistumassa vain kokoukseen. Galaxyn jatkaessa matkaa keskitytään kuuluisaan merelliseen ja runsaaseen lounaaseen sekä pienryhmien kokoontumisiin.

Iltaa kohden alkaa valmistautuminen juhlintaan. Luvassa on tietenkin muun muassa palkitsemisia, esiintymisiä ja puheita.

Tukholmaan saavutaan alkuillasta ja lyhyen pysähdyksen jälkeen alkaa paluumatka jälleen Ahvenanmaan kautta Turkuun. Ympyrän sukeutuessa kello on Suomessa 7.00, jolloin juhlinta viimeistään on lopetettava.

Kokouksen ilmoittautuminen ja kotisivut avautuvat helmikuun alussa osoitteessa . Sieltä löydät vielä tarkempia tietoja kaikkiin tapahtumaan liittyviin yksityiskohtiin. Ilmoittautuminen päättyy maaliskuun loppuun mennessä. Klubien kokoukseen osallistujat olisi siis hyvä olla tiedossa maaliskuun aikana.

Suomen Lions-liiton 68. vuosikokouksen päätoimikunta toivottaa kaikki tervetulleiksi.