Vuosikokous 2021

Ilmoittautuminen Suomen Lions-liiton 68. vuosikokoukseen on alkanut.

Webinaarina Turusta 12.6.2021 toteutettavaan kokoukseen ilmoitetaan liiton ilmoittautumijärjestelmän kautta vain klubien äänioikeutetut edustajat ja DG:t sekä PDG:t.

Tarkemmat ohjeet ja ilmoittautumisiin mukaan liitettävä valtakirja löytyvät kokouksen sivuilta:

Ilmoittautuminen päättyy 7.6.2021 klo 24.00.

Suomen Lions-liiton 68. vuosikokous järjestetään etäkokouksena

Koronatilanteen vuoksi on päätetty, että Turunkin kokous toteutetaan etäyhteyksillä 12.6.2021.

Malli on käytännössä sama kuin edellisessä kokouksessa Seinäjoella. Puheenjohtajien lisäksi kokouksen sihteeri ja muutama tukihenkilö muodostavat ”hermokeskuksen”, joka kokoontuu Turkuun vielä avoinna olevaan paikkaan, josta tapahtuma välitetään webinaarin muodossa muille osallistujille.

Ilmoittautuminen aja ohjeistukset löydät kokoukse kotisivuilta .

Varsinaisen kokouksen lisäksi suunnitteilla on mahdollisuuksien mukaan järjestää muutakin mielenkiintoista virtuaalista kuultavaa ja nähtävää, joten kannattaa seurata kokouksen kotisivuilta tilanteen kehittymistä.

Niille, jotka keräävät muistoja kokouksista on tarjolla tietenkin perinteiset pinssit ja pöytäviirit. Niitä on mahdollista tilata verkkokaupasta, johon löytyy pääsy myös kokouksen kotisivuilta. Pöytäviirit toimitetaan toimitusmyyntinä siten, että ne tilataan valmistajalta, kun näyttää siltä, että lopullinen määrä on selvillä.

Järjestelyt jatkuvat tilanteen edellyttämällä tavalla liiton kokoamalla työryhmällä yhteistyössä alkuperäisen päätoimikunnan kanssa.

Toivomme runsaasti osanottajia tapahtumaan joka puolelta Suomea.

"Suunnitteilla on järjestää varsinaisen kokouksen lisäksi muutakin mielenkiintoista virtuaalista kuultavaa ja nähtävää."

Markku Patrikainen, päätoimikunta, tiedotus