Vuosikokous 2020

Suomen Lions-liiton 67. vuosikokous tulee jäämään historiaan, koska se toteutetaan poikkeuksellisessa tilanteessa, jolloin yli 500 henkilön fyysiset kokoukset on kielletty.

Koronaviruksen mahdolliseen leviämiseen varautumiseksi ja viranomaissuositusten noudattamiseksi liiton 67. vuosikokous järjestetään tänä vuonna etäkokouksena GoToWebinar-järjestelmällä 13.6.2020 klo 10.

Viralliset kokousedustajat osallistuvat kokoukseen omilla tietoliikenneyhteyksillään tai puhelimella. Varaudumme myös siihen, että kokousta joudutaan jatkamaan sunnuntaina 14.6.2020.

Muille kuin virallisille edustajille on järjestetty mahdollisuus seurata vuosikokousta livestream-järjestelmän kautta.

Klikkaa itsesi mukaan lauantain kokoukseen tästä linkistä

Nyt vuosikokouksen johtamiseksi muodostetaan noin 10 hengen ”hermokeskusryhmä”, joka kokoontuu onnistuneen kokouksen varmistamiseksi samaan tilaan Seinäjoella.

Ryhmään kuuluvat kokouksen puheenjohtaja ja sihteeri, muutama tekninen asiantuntija sekä Seinäjoen vuosikokouksen päätoimikunnan edustajina kaksi ääntenlaskennan johtajaa, jotka toimivat samalla myös sähköisen äänestyksen virallisina valvojina.

Seuraa vuosikokoukseen liittyviä ajankohtaista tiedotusta liiton kotisivuilta ja sosiaalisen median kanavilta.

Ohjeet vuosikokoukseen osallistumiseen löydät .

Vuonna 2020 juhlitaan lionstoiminnan 70-vuotista taivalta Suomessa sekä Suomen Lions-liiton 60-vuotismerkkipäiviä. Suomen Lions-liitto perustettiin 24.10.1960 hoitamaan valtakunnallista yhteistyötä ja tukemaan klubien toimintaa. Samana vuonna Seinäjoesta tuli kaupunki. Vuonna 2020 juhlitaan siis Suomen Lions-liiton 60-vuotista historiaa sekä Seinäjoen kaupungin 60-vuotissyntymäpäiviä.