Vuosikokous 2020

Tervetuloa Suomen Lions-liitto ry:n 67. vuosikokoukseen Seinäjoelle 5.-7.6.2020!

Seinäjoella on elämisen ja yrittämisen avaruutta, reilusti tilaa hyvälle asumiselle, kokemuksille, unelmille ja ideoille. Päätoimikunta ja Seinäjoen järjestävät klubit toivottavat kaikki Leijonat perheineen tervetulleiksi nauttimaan Seinäjoen monipuolisesta tarjonnasta sekä vuosikokouksen mielenkiintoisesta ohjelmasta.

Tule Sinäkin mukaan juhlimaan Suomen Lions-liiton merkkipäiviä Seinäjoen vuosikokoukseen! Suomen Lions-liitto perustettiin 24.10.1960 hoitamaan valtakunnallista yhteistyötä ja tukemaan klubien toimintaa. Samana vuonna Seinäjoesta tuli kaupunki. Vuonna 2020 juhlitaan siis Suomen Lions-liiton 60-vuotista historiaa sekä Seinäjoen kaupungin 60-vuotissyntymäpäiviä.

Ohjelma ja käytännön järjestelyitä koskevat tiedot julkistetaan pala kerrallaan kauden 2019-2020 aikana ja ilmoittautuminen vuosikokoukseen aukeaa alkukeväällä 2020.

Vuosikokouksen www-sivut löytyvät osoitteesta

Lisätietoa löytyy myös Facebookista

Kalajoen vuosikokousta koskevissa asioissa voit olla yhteydessä sähköpostilla .