Lion-lehti ilmestyy ensi vuonna neljästi painettuna

LION-lehti ilmestyy ensi vuoden alusta printtinä neljä kertaa vuodessa. Numerot 2/18 ja 5/18 ilmestyvät vain nettilehtenä osoitteessa .

Suomen LION-nettilehden julkaiseminen nettilehtenä on käynnistynyt numerosta 2/2017. Kaikkien maiden LION-lehdet on viety portaittain tämän vuoden aikana kansainvälisen organisaation julkaisualustalle ja nettilehden julkaiseminen kaikissa lionsmaissa käynnistyy virallisesti vuoden 2018 alusta.

Ensi vuoden alusta kansainvälinen organisaatio pienentää tukea printtilehdille 6 USD dollarista 4 USD dollariin, mikä käytännössä tarkoittaa, että lehteä voidaan julkaista printtinä vain neljä kertaa vuodessa. Digilehtiä on kuitenkin mahdollista julkaista 6 kertaa vuodessa. Muutosten taustalla on kansainvälisessä järjestössä tehtävä strategiatyö, jolla LCI tähtää uudelle vuosisadalle.

Tämän vuoden aikana Suomen LION-lehti saa myös oman mobiilisovelluksensa, jonka voi ladata esimerkiksi omaan matkapuhelimeen. LION-lehden mobiilisovelluksen voi ladata sen ilmestyttyä iPhone- tai Android-puhelimeen.

AK