Noudathan tarviketilaus-pakettisi ajoissa

Posti on lyhentänyt pakettilähetysten säilytysaikaa 14 päivästä 7 päivään, minkä jälkeen paketit palautuvat välittömästi lähettäjälle. Valitettavasti lähettäjälle tulee jatkossa maksu palautuksesta aiheutuvasta postimaksusta.

Tarviketilausten osalta tämä näkyy jo nyt liitolle palautuneina paketteina (pakettia ei ole noudettu Postista ajoissa). Liitolle tulee palautuksesta postin palautusmaksu ja jälleen uusi kuluerä uudelleen postituksesta klubille, jatkossa nämä kulut tulevat klubin maksettaviksi ja tähän lisätään vielä + laskutuslisä + 5€ käsittelykulu.

Liiton toimittava näin, koska tiukassa taloudellisessa tilanteessa ei ole varaa ylimääräisiin postikuluihin. Maksamme muutenkin Postin palveluista + uudelleenpostitukset vievät työaikaa jo päivittäin