Ruotsinkielinen Lions Quest -kurssi keväällä 2018?

Opettajille suunnattuja Elämisentaitoja – Lions Quest -peruskursseja on mahdollista järjestää suomeksi ja ruotsiksi. Koska ruotsinkielisiin koulutuksiin on viime vuosina ollut haasteita saada tarpeeksi osallistujia, toivotaan klubien ilmoittavan mahdollisuuksistaan tukea ruotsinkielisten opettajien koulutusta ennakkoon.

Toistaiseksi kyselyyn vastanneet klubit ovat ilmoittaneet seitsemästä vapaasta koulutuspaikasta keväällä 2018 pääkaupunkiseudulla järjestettävään koulutukseen. Päätös koulutuksen toteutuksesta tehdään saapuneiden ilmoitusten pohjalta. Ilmoituksia toivotaan osoitteeseen marraskuun 2017 aikana.

Lisäksi klubeilla on mahdollisuus tilata koulun ulkopuolisten kasvattajien koulutuksia tai Lions Quest -liikuntaseurakoulutuksia 3500€ kertahintaan. Tällöin kurssilla voidaan kouluttaa maksimissaan 30 osallistujaa 2 illan kurssilla kyseisellä kertamaksulla vaikkapa naapuriklubien, lohkon tai alueen yhteistyönä.

Koulun ulkopuolisten kasvattajien koulutus soveltuu esimerkiksi kerho-ohjaajien, kirkon nuorisotyönohjaajien tai nuorisotyöntekijöiden koulutukseen ja liikuntaseurakoulutus kaikille liikuntapuolella lasten ja nuorten kanssa työskenteleville. Lisätietoja koulutuksista tai