Joulu lähestyy - vielä ehtii tilaamaan Lions-joulukortit

Tänä syksynä ei klubeille postitettu erikseen kirjeitse materiaalia Lions-joulukorteista. Luotimme siihen, että jäsenet löytävät tiedot Lion-lehdestä ja vuosikirjasta sekä Lions-liiton ja Lionsverkkokaupan sivuilta.

Uskoimme myös, että  klubien presidentit välittävät saamansa tiedon joulukorteista klubeissa ja kortit olisivat esillä klubien kokouksissa ja tapaamisissa.

Olemme pyytäneet myös piirikuvernöörejä tiedottamaan joulukorteista klubivierailuillaan sekä tiedotteissa.

Tällä hetkellä korttien tilausmäärät on viime jouluun verrattuna pienemmät, joten vetoamme vielä teihin, jotta voimme yhdessä toteuttaa tavoitteemme lasten ja nuorten syrjäytymisen ennaltaehkäisystä sekä lasten ja nuorten kasvun ja nuorten kulttuurityön tukemisesta.

Joulukortti myynnin on tavoitteena kerätä yhdessä Lions -arpojen myynnin ohella Lions-nuorisotyöhön tarvittava pääoma. Ilman näiden onnistumista emme valitettavasti voi toteuttaa monia muita yhteisesti sovittuja ja päätettyjä palveluaktiviteettejamme. Muistathan myös, että korttien hinnasta puolet jää klubien omaan käyttöön, joten Lions-joulukorteilla on monta tapaa tehdä hyvää.

Tiedän, että Suomen kaikissa lions klubissa on jäseniä, jotka vuosittain lähetämme aitoja joulukortteja. Me haluamme käyttää myös omia korttejamme. Näiden hinta-laatusuhde kestää varmasti vertailun kaikkien kaupallisten myyjien kanssa. Autamme tilaajia kaikissa asioissa ja teemme tarvittaessa tilauksenne ja tilauksen voi tehdä korttiesitteen ohjeiden mukaisesti.

Kortit toimitetaan tilaajille viimeistään kahden viikon kuluessa, joten vielä ehtii tilaamaan .

Mahdolliset kysymykset: Vieno Jantunen: tai Matti Mälkiä:

2017 Jouluposti ehtii perille seuraavasti:

0.95 €  joulumerkillä lähetettynä 12.12 mennessä.

1.40 € 1.luokan postina viimeistään 20.12.

Ulkomaille seuraavasti:

·      Pohjoismaat 17.12. mennessä

·      Eurooppa 15.12.

·      USA ja Kanada 10.12.

·      Muu maailma 5.12. mennessä

Tuetaan nuoria, hyvällä joulumielellä!

Matti Mälkiä

korttityöryhmän puheenjohtaja