Hiiop-kampanjan loppukirissä etsitään vapaaehtois-tehtäviä

OPn Hiiop-kampanjassa on parhaillaan käynnissä loppukiri ja OPlaiset etsivät erilaisia vapaaehtoistehtäviä loppuvuodelle. Olisiko sinulla tarjota vapaaehtoiskeikkaa?

OPlaisilla on ollut mahdollisuus käyttää yksi työpäivä vapaaehtoistyöhön vuoden 2017 aikana ja osalla on tämä vielä käyttämättä. Aloitamme viikolla 46/47 valtakunnallisen itsenäisyyspäivän yli ulottuvan Hiiop100.fi markkinointikampanjan, joten avoimien vapaaehtoiskeikkojen kautta teillä on mahdollisuus päästä mukaan kampanjaan.

Mukaan pääset helposti ilmoittamalla vapaaehtoistehtävän Hiiop100.fi-sivustolle, tehtävä voi olla tunnin, parin tai päivän mittainen. Katso ohjevideo vapaaehtoistehtävän ilmoittamiseen: .

Suomen Lions-liitolla ja OP:lla oli yhteinen kampanjapäivä 26.4.2017, jonka tuotto ohjattiin Punainen Sulka -keräykseen. Kampanjapäivä oli osa OPn HIIOP-ohjelmaa, jossa pankki on luvannut lahjoittaa 100 työvuotta vapaaehtoistyötä 100 vuotta täyttävälle Suomelle. Punaisessa Sulassa tämä tarkoitti vapaaehtoisten OPlaisten apua lionsklubeille kampanjan loppukirin varainkeräyksessä.

Kaikissa Hiiop-kampanjaan kysymyksissä voit olla yhteydessä Hiiop-tiimiin