Marko Bjurströmistä valtakunnallinen Hyväntekijä – Markku Eskosta Vuoden Hyväntekijä

Suomen Lions-liitto on valinnut ensimmäiseksi valtakunnalliseksi Hyväntekijäksi Marco Bjurströmin. Bjurström on toiminut ”innostamisen ihmemiehenä” ja hyvän mielen tuottajana jo parinkymmen vuoden ajan, liitto perustelee.

Suomen Lions-liiton pääsihteeri Maarit Kuikka kertoo lionien arvostavan Marco Bjurströmin positiivista elämänasennetta, joka antaa hänet kohdanneille ihmisille voimaa ja uskoa yhteiskunnallisesti ja taloudellisesti haastavassa tilanteessa.
– Nyt jos koskaan tarvitaan suvaitsevaisuutta ja auttamistahtoa. Ihmisläheisyys ja palvelu kuuluvat suomalaisen lionstoiminnan arvoihin. Näitä arvoja Bjurström on edistänyt tekemisellään, Kuikka toteaa.

Liitto valitsi myös omista jäsenistään liitto ensimmäisen kerran Vuoden Hyväntekijän. Lions Club Sastamala/Vammalan Markku Eskon valinnan perusteena oli hänen pitkäaikainen, monipuolinen, sitoutunut ja vaikuttava palvelutyönsä palvelutalon asukkaiden hyväksi, kertoo valintakomitean puheenjohtaja Tapani Rahko.

Kuvassa Lions-liiton viime vuoden puheenjohtaja Tuomo Holopainen ja toiminnanjohtaja Maarit Kuikka kukittavat Markku Eskon ja hänen puolisonsa Pirkko Eskon Hyvän Päivänä 8.10. Lions-talolla Helsingin Malmilla. Kuva: Antti Tuomikoski