NSR 2016-kokous tammikuussa Rovaniemellä

Lionien Pohjoismaisen yhteistyöneuvoston (NSR) kokous pidetään Rovaniemellä 15.–17.1.2016. NSR-tapahtuma on avoin kaikille lioneille, puolisoille ja leoille. Ilmoittautuminen on jo alkanut. Lisätietoja kokouksesta löydät sen .

Kokouksen vastuullisina järjestäjinä toimivat lionsklubit Rovaniemi/Lainas ja Rovaniemi/Ounasvaara, mutta Rovaniemen kaikki noin 300 lionia toivottavat osanottajat lämpimästi tervetulleiksi.

Nordiska samarbetsrådet (Pohjoismainen yhteistyöneuvosto, NSR) perustettiin vuonna 1962 yhteistyöelimeksi Ruotsin, Norjan, Tanskan, Suomen ja Islannin lionien välille kehittämään ja toteuttamaan pohjoismaisten leijonien yhteistyötä ja yhteisiä projekteja. Yhteistyö on myös toteutunut monin eri tavoin.