Nenäpäivä -kampanjaan suomalaisin nenin

Nenäpäivässä tehdään hyvää huumorin voimalla. Kuva: YLEVarsinaista Nenäpäivää vietetään 6.11., mutta kampanja-aika on 15.10.–15.11. Koko sen ajan voivat klubit suorittaa Nenäpäiväkeräystä lippain tai tapahtumin. Tämän vuoden uutuusnenä on suomalainen tuote ja myös niiden hankintahinnan saa lisätä keräystulokseen.
Nenäpäivän tietää kyselyn mukaan jo neljä miljoonaa suomalaista, joten lipaskeräystä on nyt entistä helpompi toteuttaa. Kehitysmaiden lasten hyväksi menevät lahjoitukset koetaan tärkeiksi. Jo neljällä eurolla saadaan rokotuspaketti kymmenelle lapselle.

Keräyksen tuotto tulee ilmoittaa oman piirin kampanjapäällikölle hyvissä ajoin, jotta tulos saadaan julkistettua 6.11. TV:n suuressa Nenäpäiväshowssa.

Leijonasketsi esitetään ensimmäisen kerran televisiossa UMO:n Nenäpäiväkonsertin yhteydessä 22.10. ja toisen kerran Nenäpäiväshowssa. Lisätietoa Nenäpäivästä .