LION-lehti kertoo lionstoiminnasta

LION-lehteä julkaisee Suomen Lions-liitto ry. Lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa, joista kaksi numeroa (1/19 ja 5/19) vain digilehtenä.

Jäsenlehti LION tavoittaa kaikki lionit, joten se on tärkeä niin viestinnän kanavana kuin ilmoitusvälineenäkin.

"Digitaalinen LION tarjoaa uuden kokemuksen."

Lue Lion-lehteä digilehtenä osoitteessa .

Lataa itsellesi App Storesta tai Google Playsta Suomen Lion-lehden mobiilisovellus,  niin saat reaaliajassa tiedon, kun seuraava lehti on ilmestynyt.

Sovelluksen avulla voit lukea LION-lehteä entistä helpommin missä ja milloin tahansa mobiililaitteella.

LION-lehti jaetaan jäsenmaksuun kuuluvana etuna jokaiselle lionille ja leolle. Kansainvälinen järjestö julkaisee tällä hetkellä 35 virallisen aseman saanutta LION-lehteä 20 kielellä.

Päivitetty 24.10.2019

09.09.2019
LION-lehti tavoittaa järjestön koko jäsenistön. LION-lehti tavoittaa liki 60 000 aktiivista ja ostovoimaista lukijaa. Se on tehokas ilmoituskanava, jota luetaan yli 23 000 lionsperheessä.
09.09.2019
LION-lehden toimituksen ja ilmoitusmyynnin yhteystiedot: