Stöd barn- och ungdomsarbetet

Nu är det en god tid att beställa årets Lions-julkort. Beställningarna ska vara inlämnade senast 15.11 så att du säkert får dina julkort i tid. Med intäkterna från julkortsförsäljningen stöds arbetet för barn och unga.

Klubbarna får behålla hälften av intäkterna för att stöda det lokala ungdomsarbetet. Den resterande delen av intäkterna används bland annat till ungdomsutbyte, distriktens ungdomsläger, leoverksamheten, Orkester Norden och övrig NSR-verksamhet.

De normala korten säljs i enheter om tio stycken med det måste beställas minst 100 personifierade kort. Alla kortmodeller fås som postkort, vikbara kort och personifierade kort med egen text och logga eller till och med eget fotografi.

• Postkort 10 st./9 euro
• Vikbara kort 10 st./15 euro
• Personifierade kort 100 st., 2 euro/st.

På alla beställningar kommer en hanteringsavgift på 3 euro.

Klubbarnas kortansvariga beställer alla klubbens kort på en gång från Finlands Lionsförbunds nätbutik på adressen www.lionsverkkokauppa.fi. Man loggar in i nätbutiken med KLUBBENS e-postadress och ett fyrsiffrigt lösenord som bildas ur klubbens inhemska medlemsnummer.

Gör beställningen senast 15.11.2019. Välj som betalningssätt alltid LASKU, annars får inte klubben sin 50 procents rabatt på korten. Kontrollera att leveransadressen har rätt telefonnummer eftersom posten meddelar om att paketförsändelsen ankommit med sms. Beställningarna levereras till klubbarnas kortansvariga inom en vecka. I undantagsfall kan beställningen göras per e-post på adressen

Fakturering av korten

Klubbarnas kortansvariga samlar in betalningarna för de sålda korten. Finlands Lionsförbund fakturerar 50 procent av riktpriset av klubben.

Tilläggsuppgifter finns på förbundets hemsida eller ges av Hannele Tanner-Penttilä, , tfn 0400 320753.

Finlands Lionsförbund rf
Kyrkobyvägen 10