Kom och testa systemet 9 juni kl. 18-20

Alla lions  kommer att kunna följa årsmötet på distans.

Finlands Lionsförbunds 67:e årsmöte lördagen den 13 juni kan enkelt följas live online även av andra än officiella representanter i mötet.

Live-sändningen tillåter inte deltagande i själva mötet, men ger dig möjlighet att följa mötets gång med diskussioner, omröstningar och beslut som sker där i realtid.

Officiella mötesrepresentanter har inbjudits att testa GoToWebinar som mötessystem tisdagen den 9 juni kl. 18-20.  Då kan även andra lion testa sin egen live-streaming.

Du kan gå med i direktsändningen från den här länken:

Klicka på länken och din webbläsare öppnar nästa sida där du har två alternativ.

1.  Du kan titta på sändningen direkt i din webbläsare.

(REKOMMENDERAS, kräver inte installationer eller inloggningar).

Notera!  Att följa live-sändningar fungerar åtminstone på webbläsaren Google Chrome och Mozilla Firefox samt Microsoft Internet Explorer.  Anslutningen fungerar inte med Microsoft Edge utan att logga in.

Funktionerna för Apple/Mac (Safari etc.) -produkter har inte testats i beredningen av dessa instruktioner.

2.  Du kan öppna Microsoft Teams-applikationen och följa med hjälp av den.

Det här alternativet är endast tillgängligt för dem som redan har tillgång till Microsoft Team med antingen personliga eller arbets-ID.

Mer detaljerade instruktioner finns i bilagan och på medlemssidorna på

teams-live-stream-instruktioner_2020(1).docx

Finlands Lionsförbund rf