Förbered dig för vår nästa världskongress Montreal, Kanada!

Bästa Nordiska Lion,

Det är sorgligt att vi inte fick uppleva världskongressen i Singapore på grund av Coronaviruset, men vi kommer att få en ny chans där 2029, det var nästa tillgängliga år. Nu har Montreal öppnat sin registrering för nästa LCICon i Kanada 25-29.6.2021.

Jag är säker på att det kommer att bli en enorm och magnifik händelse, särskilt när vi inte hade världskongress i år. Många lejon över hela världen längtar att få träffa varandra igen.

Montreal är en fantastisk stad att besöka. Historiskt sett är det Kanadas handelscentrum som grundades redan 1642 och har idag över 4,2 miljoner medborgare med sina förorter räknat. På grund av den långa historien finns det mycket att se och uppleva i Montreal.

Den nordiska delegationen har tilldelats hotellet drottning Elisabeth. Detta magnifika hotell har välkomnat många berömda gäster inklusive drottning Elisabeth II, Fidel Castro, Charles de Gaulle, prinsessan Grace av Monaco, Indira Gandhi, Nelson Mandela, Dalai Lama och John Travolta. Emellertid fick hotellet sitt internationella erkännande när John Lennon, som hade vägrats inträde i USA, bedrev sin säng-era i rum nr. 1742 och skrev Give Peace a Chance där. Den här låten skulle senare bli hymnen för den amerikanska anti-krigsrörelsen.

Detta episka hotell är Montreals största med 21 våningar och runt 1000 rum.

Även om Montreal är en storstad har vi tur att ha kongresscentret nära och på gångavstånd till vårt delegathotell. Det kommer säkert att finnas Lionsbussar som kör mellan händelserna, men Montreal har också ett fantastiskt tunnelbanesystem och vårt hotell har en station i själva hotellet och kongresscentret ligger bara två stopp bort.

Det finns också andra länder som har tilldelats vårt hotell, så jag rekommenderar att du bokar det så snart som möjligt. Vi har vår NSR LCICon-sida på Facebook där du kan följa alla nyheter och uppdateringar för nordiska Lions intresserade eller som är på väg till Montreal.

Kontakta mig direkt om du har några frågor på eller +358 457 3135313.

Med vänliga Lionshälsningar

Björn Hägerstrand

NSR-koordinator 2019-2021

Läs mer om mötet på vår .

Finlands Lionsförbund rf
Kyrkobyvägen 10