Du framtidens verksamhetsledare som inte skyr synlighet

Finlands Lionsförbund är en del av den traditionsrika internationella serviceorganisationen Lions Clubs International. Finlands Lionsförbund består av över 800 klubbar med över 19 000 medlemmar, som utför värdefullt frivilligt hjälparbete. Klubbarna hjälper med egen förmåga och styrka olika personer i behov av hjälp. Särskilt gäller det barn och unga lokalt, nationellt och internationellt.

Lions kampanjer Röda Fjädern har varit en synlig del av finländsk välgörenhet i tiotals år. Teman för vår internationella organisation är miljö, diabetes, barncancer, syn och hunger.

Samverkan och empati, meningsfulla sysslor, ansvarsfull och pålitlig organisation är faktorer, som får lions att engagera sig, förbereda och genomföra små och stora insatser för att förbättra livskvaliteten hos våra närmaste.

Av Dig förväntar vi oss

För att lyckas som verksamhetsledare för Finlands insats i den internationella organisationen för Lions-serviceklubbar förutsätter vi för uppdraget lämplig högskoleexamen. Utöver teoretisk kunskap värdesätter vi i praktiken inhämtad erfarenhet av verkställighet, organisering, och förmanskap i organisation, stiftelse eller företag.

Människor är centrala i Lions-serviceklubbsverksamheten. Du kommunicerar flytande på finska, svenska och engelska. Du är aktiv påverkare och förmår leva med en förvaltning som byts årligen.

Du leder verksamheten i en förening och dess kansliteam och svarar för ekonomiförvaltningen.

Du är en människa som lätt kan umgås med inhemska och internationella Lions.

I ett mångsidigt servicearbete förutsätts förmåga att gestalta helheter och prioritera olika uppdrag, ibland också i tidsnöd.

Vi erbjuder Dig

Vi erbjuder dig möjlighet att påverka framtidsperspektiv för lionsverksamheten i ett intressant förnyelseskede.

Skicka åt oss på adress   senast 12.5.

•       Link till din presentationsvideo (2-4min), där du berättar åt oss

•       Vilken uppfattning du har om organisationsverksamhet?

•       Hur skulle du marknadsföra Lions-bränd?

•       Varför du är rätt person som blivande verksamhetsledare för Finlands Lionsförbund?

•       En kort ansökan inkluderande löneönskemål och meritförteckning.

Tilläggsupplysning: Finlands Lionsförbunds vice ordförande Sanna Mustonen  och vardagar kl 16-20.00, tel. 050 331 5517.

Finlands Lionsförbund rf
Kyrkobyvägen 10