Webinaarisarjassa tänään esillä LCI

Tuhansien leijonien maa -webinaarisarjassa päästään tutustumaan tänään Lions Clubs Internationaliin, eli kansainväliseen järjestöömme. Aiheeseen johdattelee kansainvälinen johtaja ID Heimo Potinkara klo 18.

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa .

Eri teemoista järjestetään kauden aikana puolen tunnin webinaareja, jotka valmistelee ja vetää aihealueen vastuuhenkilö. Teeman asiantuntija alustaa aiheesta ensimmäiset 20 minuuttia ja loput 10 minuuttia on varattu kysymyksille.

Puolen tunnin webinaarit järjestetään joka toinen torstai klo 18 GoToWebinar-järjestelmällä. Webinaarit kootaan tallenteena liiton kotisivuille, josta niitä on helppo kuunnella uudestaan ja ottaa vaikka klubikokouksen ohjelmaan 20 minuutin esittelynä halutusta aihepiiristä.

Laita ylös myös tulevat webinaarit

14.1.2021 Lions Quest, pj., LQCD Jorma Hokkanen

21.1.2021 Ympäristövideokilpailu Suomen kouluille, 1VGD Mika Pirttivaara
4.2.2021 Palvelu/ liiton palvelujohtaja, PDG Taisto Kotila

Tallenteet jo pidetyistä webinaareista löytyy .