Vapautus perustamis- ja liittymismaksuista kesään saakka

Koronaviruspandemia vaikuttaa edelleen lionien työhön ympäri maailmaa. Tilanne on aiheuttanut taloudellisia vaikeuksia jäsenillemme ja ihmisille, joita haluamme auttaa.

 

Tukeaksemme ainutlaatuisia miehiä ja naisia, jotka palvelevat kanssamme, kansainvälinen hallitus on hyväksynyt toisen päätöslauselman klubien auttamiseksi.

 

Tässä on yhteenveto hallituksen hyväksymästä uudesta päätöksestä:

  • Vapautus perustamis- ja liittymismaksuista – Olemme luopuneet kaikista perustamis- ja liittymismaksuista 1. tammikuuta - 30. kesäkuuta 2021.
  • Joustavat maksut – Yhtään klubia, joka on hyvässä asemassa 31. joulukuuta 2020, ei eroteta väliaikaisesti tai lakkauteta maksujen viivästymisen vuoksi 30. kesäkuuta 2021 saakka. Maksut on maksettava kokonaisuudessaan ennen 30. kesäkuuta 2021, jotta vältetään väliaikainen erottaminen tai lakkauttaminen.

 

Huomaa, että klubit, jotka on erotettu väliaikaisesti maksamattomien laskujen vuoksi 31. joulukuuta 2020, pysyvät erotettuina, kunnes laskut on maksettu. Näiden klubien on vielä hoidettava niiden maksamattomat laskut tai sovittava takaisinmaksusta Lions Clubs Internationalin Accounts Receivable -osaston kanssa, jotta vältetään lopullinen lakkauttaminen 1. maaliskuuta 2021.

 

Huomaathan, että vapautus koskee kansainvälistä perustamis- ja liittymismaksua. Kotimaisessa maksussa ei ole lainkaan liittymismaksua. Nyt klubeille mahdollisesti tulleet laskut koskevat kotimaista jäsenmaksua kauden aikana liittyneiden uusien jäsenten osalta.

 

Nämä lisätoimenpiteet auttavat lioneita, jotka ovat kohdanneet taloudellisia vaikeuksia ja klubimme saavat niiden tarvitseman tuen ja kannustuksen näinä haastavina aikoina. Lionit ovat yli vuosisadan ajan kohdanneet ihmiskunnan suurimmat haasteet ja yhdessä me tulemme selviytymään tästä tilanteesta.

 

Maailma tarvitsee lioneita nyt enemmän kuin koskaan, joten kiitos erinomaisesta palvelustasi ja sitoutumisestasi yhteisöjemme ja koko maailman tukemiseksi.

 

Terveisin,

Dr. Jung-Yul Choi
Kansainvälinen presidentti

Suomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

Yhteystiedot