Vapautus perustamis- ja liittymismaksuista ensi syksynä

Koronavirus (COVID-19) -pandemia on vaikuttanut lionien työhön kaikkialla maailmassa. Monissa tapauksissa se on myös aiheuttanut taloudellisia vaikeuksia lioneille ja ihmisille, joista välitämme.

 

Jotta pystymme tukemaan näitä uskomattomia miehiä ja naisia, jotka palvelevat kanssamme, kansainvälinen hallitus on hyväksynyt päätöksen auttaa klubejamme.

 

Yleiskatsaus kansainvälisen hallituksen hyväksymästä päätöksestä:

·    Joustavat maksut – Yhtään klubia ei tulla erottamaan väliaikaisesti tai lakkauttamaan myöhästyneiden maksujen takia 31.12.2020 saakka.

 

·    Vapautus perustamis- ja liittymismaksuista – Olemme myöntäneet vapautuksen kaikista perustamis- ja liittymismaksuista 1. heinäkuuta – 31. joulukuuta 2020.

 

Nämä toimenpiteet auttavat lioneita taloudellisissa vaikeuksissa ja ne antavat klubeillemme toivoa, kannustusta ja mahdollisuuden aloittaa uusi toimivuosi uuden energian ja optimismin merkeissä.

 

Saatamme kokea tällä hetkellä suuria ongelmia, mutta selviämme tästä yhdessä. Jo yli vuosisadan ajan lionit ovat ottaneet vastaan ihmiskunnan suurimmat haasteet. Me olemme lioneita ja tämä on mitä me teemme.

 

Joten seisotaan yhdessä. Ja muistetaan aina, miten tärkeitä me olemme yhteisöillemme ja koko maailmalle.

 

Terveisin,

Dr. Jung-Yul Choi
Kansainvälinen presidenttiSuomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

Yhteystiedot