Valmistaudu kansainväliseen vuosikokoukseen Montrealissa

Hyvä pohjoismainen leijona, 

 

On surullista, että emme saaneet kokea Singaporen maailmankongressia koronapandemian takia, mutta saamme uuden mahdollisuuden vuonna 2029, joka oli seuraava käytettävissä oleva vuosi. 

 

Nyt Montreal on avannut ilmoittautumisen seuraavaan LCICon-tapahtumaan Kanadassa 25.-29.6.2021. Olen varma, että siitä tulee valtava ja upea tapahtuma, varsinkin kun meillä ei ollut kansainvälistä vuosikokousta tänä vuonna. 

 

Monet lionit ympäri maailmaa haluavat tavata toisiaan uudelleen. Montreal on upea kaupunki vierailla. Historiallisesti se on Kanadan kaupallinen kaupunki, joka on perustettu jo vuonna 1642 ja jolla on nykyään lähiöineen yli 4,2 miljoonaa kansalaista. 

 

Pitkän historian takia Montrealissa on paljon nähtävää ja koettavaa. Pohjoismaiden valtuuskunta majoittuu Queen Elisabeth -hotellissa. Tämä upea hotelli on ottanut vastaan ​​monia kuuluisia vieraita, kuten kuningatar Elisabeth II, Fidel Castro, Charles de Gaulle, Monacon prinsessa Grace, Indira Gandhi, Nelson Mandela, Dalai Lama ja John Travolta. Hotelli sai kuitenkin kansainvälisen tunnustuksensa, kun John Lennon, jolta oli evätty pääsy Yhdysvaltoihin, johti sängynsä huoneessa 1742 ja kirjoitti Give Peace a Chance  -kappaleen. Tästä kappaleesta tuli myöhemmin amerikkalaisen sodanvastaisen liikkeen hymni. 

 

Tämä eeppinen hotelli on Montrealin suurin, ja siinä on 21 kerrosta ja noin 1 000 huonetta. Vaikka Montreal on iso kaupunki, olemme onnekkaita, että kongressikeskus on todella lähellä ja kävelymatkan päässä hotellistamme. Tapahtumien välillä tulee varmasti olemaan lionsbusseja, mutta Montrealissa on myös loistava metrojärjestelmä. Hotellissamme on asema hotellissa, ja kongressikeskus on vain kahden aseman päässä. 

 

Hotellissamme on myös muita kansakuntia, joten suosittelen, että varaat sen mahdollisimman pian. 

 

Meillä on Facebookissa NSR LCICon -sivumme, jossa voit seurata kaikkia uutisia ja päivityksiä Pohjoismaiden lioneille, jotka ovat kiinnostuneita tai matkalla Montrealiin. 

 

Ota suoraan yhteyttä minuun, jos sinulla on kysyttävää tai +358457 3135313. 

 

Björn Hägerstrand NSR-koordinaattori 2019-2021

 

Lue lisää kokouksesta .Suomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

Yhteystiedot