Välineitä työhön Lions Quest -koulutusohjelmasta

Tänä syksynä Elämisentaitoja – Lions Quest -koulutuksiin on osallistunut lähes 200 opettajaa ja kasvattajaa 10 eri paikkakunnalla.

 

Koulutukseen osallistuneista kasvattajasta 171 täytti palautelomakkeen. Palautteen mukaan he arvioivat hyödyntävänsä koulutusta työskennellessään yhteensä yli 7 000 lapsen ja nuoren kanssa.

 

Osallistujat antoivat koulutuksen keskiarvoksi 4,6 asteikolla, jossa 1 tarkoittaa erittäin huonoa ja 5 erittäin hyvää. Eri osa-alueista erityisesti kurssin ilmapiiri keräsi osallistujilta korkeat pisteet.

 

Sanallisissa palautteissa korostuivat käytännönläheiset harjoitukset, laajat materiaalit sekä kollegoiden kanssa käytävän keskustelun merkitys. Useat osallistujat kokivat päivien ohjelman tiiviiksi ja toivoivat vielä enemmän aikaa yhteisille pohdinnoille.

 

Kevään koulutuksiin voi ilmoittautua tai hakea rahoitusta osoitteessa

 

”Sain koulutuksesta enemmän, kuin uskalsin odottaa. Otan heti uudet opit käyttöön! Suosittelen kaikille lasten ja nuorten kanssa työskenteleville.”


”Olen tosi tyytyväinen, että lähdin mukaan.”


”Ihanasti käytännönläheisiä, matalan riskin harjoituksia!”


”Koulutus oli todella käytännönläheinen sekä ideoita ja välineitä työhön antava. Iso kiitos kouluttajalle ja koulutuksen järjestäjille!”


”Upeita vinkkejä sekä suoraan että osin soveltaen luokkatyöhön. Intensiivinen, mutta erittäin antoisa kurssi.”


”Aivan mahtava kurssi. Lämmin, välitön tunnelma. Kurssin vetäjä takasi hyvän ilmapiirin.”


”Koen, että ryhmäytyminen on ensisijainen asia työssäni. Muut tulevat sen jälkeen. Näkökulma siis muuttui.”

 

Lions Quest -koulutussihteeri Jenna HärmäSuomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

Yhteystiedot