Tutustu Sri Lankan kummilapsitoimintaan webinaarissa

Tuhansien leijonien maa -webinaarisarjassa päästään tutustumaan seuraavaksi Sri Lankan kummilapsitoimintaan. Aiheeseen johdattelee kummilapsitoiminnan työryhmän puheenjohtaja Eero Arvo ja Pirjo Puoskari 18.3. klo 18.

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa .

Eri teemoista järjestetään kauden aikana puolen tunnin webinaareja, jotka valmistelee ja vetää aihealueen vastuuhenkilö. Teeman asiantuntija alustaa aiheesta ensimmäiset 20 minuuttia ja loput 10 minuuttia on varattu kysymyksille.

Puolen tunnin webinaarit järjestetään joka toinen torstai klo 18 GoToWebinar-järjestelmällä. Webinaarit kootaan tallenteena liiton kotisivuille, josta niitä on helppo kuunnella uudestaan ja ottaa vaikka klubikokouksen ohjelmaan 20 minuutin esittelynä halutusta aihepiiristä.

Tallenteet jo pidetyistä webinaareista löytyy .