Tutustu Arne Ritari -säätiöön webinaarisarjassa

Tuhansien leijonien maa -webinaarisarjassa vappuviikolla ARS:n ensi kauden puheenjohtaja Antti Raitaniemi kertoo Arne Ritari-säätiön uutiset.

Webinaari järjestetään torstaina 29.4. klo 18. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa

Eri teemoista järjestetään kauden aikana puolen tunnin webinaareja, jotka valmistelee ja vetää aihealueen vastuuhenkilö. Teeman asiantuntija alustaa aiheesta ensimmäiset 20 minuuttia ja loput 10 minuuttia on varattu kysymyksille.

Puolen tunnin webinaarit järjestetään joka toinen torstai klo 18 GoToWebinar-järjestelmällä. Webinaarit kootaan tallenteena liiton kotisivuille, josta niitä on helppo kuunnella uudestaan ja ottaa vaikka klubikokouksen ohjelmaan 20 minuutin esittelynä halutusta aihepiiristä.

Tallenteet jo pidetyistä webinaareista löytyy .

Toukokuussa 20.5. tulossa vielä webinaari Kiusaamisesta terveeseen nettikäytökseen eli KiTeNet-hankeesta, joka käynnistyy ensi kaudella. Laita päivä jo kalenteriin.