Tule rantaleijonaksi Kalajoen hiekoille

Suomen Lions-liiton 66. vuosikokous järjestetään ensi kesänä 7.–9. kesäkuuta Kalajoella Hiekkasärkkien upeissa maisemissa, monipuolisten palveluiden äärellä.

 

Järjestelyistä vastaavat LC Kalajoki, LC Kalajoki/Kallattaret ja LC Himanka toivottavat kaikki leijonat perheineen ja ystävineen tervetulleeksi Kalajoelle. Itse tapahtumaan odotetaan noin 1 600 osallistujaa.

 

Kalajoki ja Hiekkasärkät lukeutuvat Suomen suosituimpiin kesämatkailukohteisiin, joten matkailualueella on hyvät puitteet järjestää vuosikokous suurellekin joukolle seurueineen. Niin kokouspaikka, majoitustarjonta kuin matkailukohteen muutkin palvelut sijaitsevat lähellä toisiaan elämyksellisen meriluonnon äärellä. Vuosikokouksen teemaksikin on valittu Puhdas meri - Puhdas maa.

 

"Vuosikokouksen teemaksi on valittu Puhdas meri - Puhdas maa."

 

Koko perheen voimin

 

Päätoimikunnan puheenjohtaja Anne Anttiroiko-Takala kertoo, että järjestelyt ovat jo hyvässä vauhdissa ja osaavissa käsissä. Vuosikokouksen kokouspaikka on uusi suurtapahtumia erinomaisesti palveleva Event Park Arena, jonne pääsee saapumaan sujuvasti niin matkailualueelta kuin kauempaakin.

 

Koska Kalajoki on suosittu kesälomakohde, vinkkaavat tapahtuman järjestäjät varaamaan majoituksen hyvissä ajoin. Kalajokiset kutsuvatkin lämpimästi osallistujia mukaan koko perheen voimin ja vaikka vähän pidemmäksikin aikaa. Myös seuralaisille on luvassa laadukasta ohjelmaa, ja Kalajoella riittää tekemistä myös omatoimisesti koettavaksi.

 

Vuosikokousohjelmasta, saapumisesta liikenneyhteyksineen ja muusta kokoukseen liittyvästä löytyy lisätietoa osoitteesta , ja sivut päivittyvät yksityiskohtien tarkentuessa.

 

Jos sinulla on jotain kysyttävää, voit ottaa järjestäjiin yhteyttä p. 046 9211 080. Kalajoen monipuoliseen tarjontaan kannattaa tutustua myös matkailun sivuilla . Majoituksen voi varata netissä osoitteessa tai puhelimitse p. 08 4694 449.

 

 

Teksti: Heidi O'Gorman
Kuva: Hanna Kenakkala

 

Kalajoen ja löytyvät jo passien hinnat ja lisää tietoa täydentyy koko ajan.

 

Suomen Lions-liiton sivuilla vuosikokousasioista kerrotaan kohdassa Media > .

 

 Suomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

Yhteystiedot