Tule mukaan virtuaalisille nokipannukahveille 17.12.

Tuunataanko lähiympäristömme kulmat kuntoon? Miten kaupunkien ja kuntien kanssa voi tehdä yhteistyötä? Mitä ovat koululuokkien rantaretket?

 

Tervetuloa torstaina 17.12. klo 18-19 poreilevaan keskusteluhetkeen kuulemaan esimerkkiä ja saamaan ideoita Helsingin kaupungin SATAKOLKYT! -hankkeesta. 

 

Hankkeen tavoitteena on pitää 130 kilometriä rantaviivaa puhtaana talkoohengessä ja saada ihmiset liikkumaan. Lisäksi kuulemme, millaisia ovat hankkeen puitteissa kehitetyt ja toteutetut koululaisten rantaretket. Löytyisikö rantaretkistäkin kivaa ylisukupolvista tekemistä kaikenlaisten vesien äärellä?

 

Ilmoittaudu optimaalisilla ranne- ja näppäinliikkeillä mukaan osoitteessa

Keskustelu järjestetään webinaarina.

 

Kulmat kuntoon! -talkootempauksen tavoitteena on saada miljoona suomalaista tuunaamaan lähiympäristöä kuntoon yhdessä leijonien ja leojen kanssa. Lue lisää tempauksesta suomalaisen lionstoiminnan juhlavuoden webinaarisarjassa pidetyn esityksen kalvoista osoitteessa

 

Virtuaaliset nokipannukahvit on kaikille avoin keskustelusarja, jossa pohditaan luontoa ja vapaaehtoistoimintaa herättävien alustuspuheenvuorojen säestyksellä. Keskustelusarjan järjestää leijonat puhtaan veden puolesta -työryhmä.

 

Ympäristö yhdistää ihmisiä kaikkialla ainutlaatuisella maapallollamme. Se on myös yksi lionstoiminnan maailmanlaajuisista painopistealueista. Toiminta ympäristön puolesta tarjoaa hurjan monta tapaa tehdä hyvää. Nyt ja aina. Kun toimit paikallisesti, olet mukana maailmanlaajuisissa talkoissa vastuullisen tulevaisuuden puolesta. Tule mukaan kasvavaan ja ilolla tekevään tulevaisuudentekijöiden joukkoomme!Suomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

Yhteystiedot