Tuhansien leijonien maa -webinaarisarja käynnistyy 3.9.

Kuluva vuosi on suomalaisen lionstoiminnan 70-vuotisjuhlavuosi ja Suomen Lions-liiton 60-vuotisjuhlavuosi. Suomi kuuluu 70 toimintavuoden jälkeen edelleen maailman aktiivisimpiin lionsmaihin. Suomi on maailman 13. ja Euroopan neljänneksi suurin jäsenmaa. Olemme tuhansien leijonien maa, jossa on yhteensä noin 22 000 kaikenikäistä, -oloista ja -näköistä leijonaa ja leoa.

On aika käynnistää uusi lionskausi innostavissa merkeissä ja kunnioittaa suomalaisen lionstoiminnan 70-vuotisjuhlavuotta ja Suomen Lions-liiton 60-vuotisjuhlavuotta käynnistämällä webinaarisarja  Tuhansien leijonien maa, jossa esitellään leijonien monia tapoja tehdä hyvää ja lionstoimintaa.

Eri teemoista järjestetään kauden aikana puolen tunnin webinaareja, jotka valmistelee ja vetää aihealueen vastuuhenkilö. Teeman asiantuntija alustaa aiheesta ensimmäiset 20 minuuttia ja loput 10 minuuttia on varattu kysymyksille.

Puolen tunnin webinaarit järjestetään joka toinen torstai klo 18 GoToWebinar-järjestelmällä. Webinaarit kootaan tallenteena liiton kotisivuille, josta niitä on helppo kuunnella uudestaan ja ottaa vaikka klubikokouksen ohjelmaan 20 minuutin esittelynä halutusta aihepiiristä. Tallenteet löytyvät seminaarien jälkeen osoitteesta

Webinaarisarja käynnistyy 3.9. klo 18 aiheesta viestintä, jonka vetää liiton viestintäjohtaja Raimo Sillanpää. Ilmoittaudu mukaan oheisesta linkistä .