Tehtäviä haettavana

Suomen Lions-liitto ry julistaa haettavaksi varainhankintatoimialan puheenjohtajan tehtävän kausille 2018 –2021:

Liiton varainhankintatoimialan puheenjohtajan (MDC) tehtäviä ovat mm.

·     Valvoo Lions-liiton varainhankinta-aktiviteettien suunnitelmien mukaista toteutumista.

·     Koordinoi liiton mahdolliset arpa- ja korttiaktiviteetit.

·     Kehittää uusia varainkeruuaktiviteetteja ja -muotoja.

·     Kehittää yhdessä pääsihteerin kanssa yhteistyötä ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa sekä etsii aktiivisesti uusia yhteistyökumppaneita.

·     Vastaa yhteistyön ja tiedonkulun toimivuudesta piirien työryhmä-/toimikuntapuheenjohtajan kanssa.

Muita varainhankintajohtajalle kuuluvia tehtäviä on kerrottu liiton toimialojen ja työryhmien ohjeistuksessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on hyvä kokemus varainhankintatoimialan/-työryhmän tehtävissä vähintään piiritasolla sekä toimen edellyttämä kielitaito (ruotsi ja englanti). Kirjallisten hakemusten tulee olla liittotoimistossa sähköpostitse () tai postitse viimeistään maanantaina 29.10.2018 klo 15.45. Kuoreen merkintä ”Varainhankintatoimialan puheenjohtaja 2018 – 2021”. Lisätietoja tehtävästä antaa nykyinen varainhankintatoimialan puheenjohtaja, PDG Torsti Ruokoski, puh. +358 405 362 600, .

Päätös varainhankintatoimialan puheenjohtajan valitsemisesta tehdään kuvernöörineuvoston kokouksessa 1.12.2018, jonka jälkeen tehtävään valitun henkilön toimikausi alkaa välittömästi.

SUOMEN LIONS-LIITTO RY

Pirkko Vihavainen