Tee joulukorttitilaukset ajoissa

Nyt on hyvä aika tilata tämän vuoden Lions-joulukortit. Tilaukset tulee toimittaa 15.11. mennessä, jotta ehdit varmasti saada joulukorttisi ajoissa.

 

Lions-joulukorteilla tuetaan lasten ja nuorten hyväksi tehtävää työtä. Klubeille jää puolet tuotosta paikallisen nuorisotyön tukemiseen. Loppuosa korttien tuotosta käytetään muun muassa nuorisovaihtoon, piirien nuorisoleireihin, leotoimintaan, Orkester Nordenin ja muuhun NSR-toimintaan.

 

Klubien joulukorttivastaavat, jos ette ole saaneet joulukorttien esitettä ja mallikortteja vielä klubiin asti niin kääntykää piirikuvernöörinne tai lohkon puheenjohtajan puoleen

ja kysykää heiltä. Kyseiset tuotteet saattavat olla edelleen heidän halussaan ja odottavat klubikäyntiä luonanne.

 

Klubien korttivastaavat tekevät yhteistilauksen Suomen Lions-liiton verkkokaupasta www.lionsverkkokauppa.fi. Verkkokauppaan kirjaudutaan KLUBIN sähköpostiosoitteella ja nelinumeroisella salasanalla, joka muodostetaan klubin kotimaisesta jäsennumerosta. 

 

Lue lisää tilaamisesta ja katso mallit liiton kotisivuilta 


Nuorisoarvat postitetaan lokakuussa 

 

Nuorisoarvat  pakataan kirjekuoriin 10.10.2019 ja sen jälkeen postitetaan välittömästi. Näin arpojen tulisi olla perillä klubeissa 15.10.2019 mennessä. 

 

Myyntiaika on lyhentynyt arpatyöryhmästä riippumattomista syistä, joten toivon että saatte myynnin aloitettua nopeasti niiden saapumisen jälkeen. Myyntiaikaa on 31.1.2020 asti. Arpojen laskutus tulee tapahtumaan vasta 15.2.2020.

 

Veikko Teerioja

Kumppanuusjohtaja

joulukortit ja nuorisoarvat

 Suomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

Yhteystiedot